QUÈ ÉS YOGAIA?

Un espai per la pausa, per la trobada serena i compartida. Et convidem a venir, respirar, aprendre, sentir, créixer, practicar intensament, gaudir, recollir-te en el silenci de la meditació i ser feliç.

Yogaia pren el nom de la paraula Yoga, ciència mil·lenària que fa possible la vivència d’harmonia unida a la paraula Gaia que en honor a la deessa grega de la Terra, dóna nom a una visió de la biosfera en la qual tots els éssers vius i el sistema físic que els envolta, la vida, els factors geològics i climàtics, formen un sistema integrat que tendeix a l’equilibri. Fes d’aquesta terra del ioga casa teva.

Nascuda l’any 2013 per inspiració del nostre mestre Sri Andrei Ram Om, deixeble de Sri Dharma Mittra, Yogaia es manté en la tradició del llinatge de l’Andrei germà i amic que ens ha apropat amb saviesa i gran senzillesa, l’essència de la tradició per viure-la avui.

Les persones que ens ocupem de Yogaia ens hem organitzat en forma de cooperativa de treball associat sense afany de lucre. Hi treballem amb tot l’agraïment cap a les sòcies col·laboradores i oferim les sessions de ioga al costat de l’equip de professores i professors que juntament amb totes les persones que venen a practicar formen la nostra família.

Som la Gina, la Mariona i el Víctor, ens trobareu sempre a la vostra disposició per acompanyar-vos en tot allò que necessiteu.

La cooperativa de Yogaia (Yogacoop sccl) agrupa l’espai de ioga, l’escola de Formació en ioga –Yogaia escola– i la botiga d’articles de ioga – Yogaiastore– tant física com on-line.