Som el Víctor i la Mariona, companys de  vida que estem al servei de la comunitat de practicants i professorat de l’escola. Per donar cobertura al nostre treball ens hem constituït en forma de cooperativa de treball associat sense afany de lucre de nom Yogacoop Sccl, paraigua que abraça l’espai de ioga Yogaia, l’escola de Formació en ioga –Yogaia escola– i la botiga d’articles de ioga Yogaiastore.

Víctor Domènech
El Víctor és soci fundador de Yogaia. D’esperit aventurer, amant de la fotografia i de la cuina, fou alpinista d’alçada en nombroses expedicions a Europa i Àsia. Des de ben jove feu seva l’espiritualitat natural que es respira a la muntanya i que trobà també en la pràctica del ioga quan començà a practicar de manera regular cap a l’any 2005. Es va certificar com a professor de ioga amb Sri Dharma Mittra i Sri ’Andrei Ram Om al Dharma Yoga Life of a Yogi Teacher Training (2010).
Darrera una personalitat alegre i silenciosa, s’amaga l’origen de les idees que han anat configurant Yogaia des del seu naixement. Sempre al servei, posa tot el seu coneixement a favor de les diferents branques del projecte. N’impulsa la gestió amb la Mariona i s’ocupa de la gràfica i de la botiga.

Mariona Costa
La Mariona és sòcia fundadora de Yogaia, projecte que nasqué quan el seu mestre Sri Andrei Ram impulsà la idea de fer néixer un lloc per la pràctica a Barcelona, llavor que germinà molt aviat en un grup de persones que col·laboraren per fer-lo possible al maig de 2013.

Llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, s’interessà de seguida per la unió entre el coneixement i totes les dimensions de l’ésser que el ioga ofereix. L’any 2006 tingué la sort de conèixer Sri Dharma Mittra i també al seu deixeble Sri Andrei Ram Om en qui va trobar el mestre, des de llavors s’ha mantingut al seu costat. L’any 2010 es va certificar com a professora de ioga amb Sri Dharma Mittra i Sri Andrei Ram Om Dharma Yoga Life of a Yogi Teacher Training i arrelà el seu camí de pràctica i ensenyança dins la tradició del Hatha raja ioga.

L’estiu del 2014, Sri Andrei Ram Om la reconegué en el llinatge i li donà el nom espiritual de Daya Ma Om.

La Mariona comparteix la pràctica a Yogaia i impulsa la gestió del centre juntament amb el Víctor, amb ell es manté al servei de la comunitat de practicants i de l’equip de professorat de l’escola.
Codirigeix la Formació en ioga amb el Roger Escolà, soci col·laborador i assessor de la cooperativa des dels orígens del projecte. Yogaia és per ella un projecte de vida i casa seva.

Sigueu totes benvingudes i benvinguts.