Trikonasana

Hatha raja ioga suau
Les sessions de Ioga suau i les d’iniciació són sessions de Hatha raja ioga que contemplen l’aspecte físico-energètic (hatha ioga), mental (raja ioga) i l’espiritual, que passen per un nivell d’asana bàsic i un ritme d’enllaç entre les postures més lent i suau que les sessions de Hatha raja ioga que trobareu a l’horari.

Com són les sessions:
Comencen amb uns moments d’interiorització que sovint s’introdueixen amb el cant de mantras, l’observació de la respiració completa i les tècniques de pranayama que la modifiquen.
Després d’un petit escalfament de les articulacions, arriba la pràctica d’asana que comença amb variacions de la salutació al sol adaptades a les possibilitats de les persones que practiquen, seguida d’una seqüència de postures enllaçades per oferir al cos un gran ventall de moviment harmoniós que permeti portar la respiració a tot arreu. Les aturades, de durada variable –3 o 5 respiracions durant les postures de peu, entre 5 o 10 en les postures de terra–, permeten descobrir la quietud en cada postura i fer la vivència de presència i silenci que la pràctica ofereix.
Les sessions poden variar en intensitat i dinamisme, sempre s’ofereixen variacions de les postures per a tothom. Acaben amb la relaxació completa en savasana i uns moments de meditació.

A qui van dirigides:
Aquestes sessions van dirigides a aquelles persones que vulguin gaudir d’una sessió de Hatha raja ioga a un ritme tranquil i passant per les postures bàsiques que conformen una pràctica completa.
Són molt indicades per persones que comencen o per aquelles que tenen experiència però senzillament prefereixen una pràctica més suau. Sempre les acompanyem per ajustar com sigui necessari cas que hi hagi algun tipus de mobilitat reduïda.
Poden ser la pràctica habitual o estar indicades en èpoques especials com l’embaràs o durant la recuperació d’una malaltia, o bé poden ser un pont que us prepari per fer altres sessions més intenses en el futur.