Ioga per infants

El ioga per infants, com el d’adults, es fonamenta en la consciència de la respiració i en l’estar presents en calma però s’hi acosta a través del joc i de l’equilibri entre el moviment lúdic-dinàmic i la quietud.

La millor manera de descobrir què és el ioga és practicar-lo, per això convidem als nens i nenes a fer-ne la vivència i descobrir en cada pràctica com de tranquils, equilibrats, forts i alegres poden estar.

Les sessions de ioga són una invitació a experimentar amb la seva pròpia respiració per descobrir-ne subtileses i matisos, a jugar amb el cos de manera divertida mentre milloren la coordinació, la força, la flexibilitat i l’equilibri a través del gran ventall de postures que la pràctica ofereix i que sempre estimulen la imaginació dels més petits.

Tot practicant estaran més presents i això els ajudarà a estar més atents i amb major concentració també en altres moments del seu dia.

La pràctica afavoreix el desenvolupament físic, mental i emocional. Estimula la seva capacitat de comunicació, l’espontaneïtat, l’empatia.

Lliures de tota pressió competitiva, les sessions de ioga procuren sempre que tots els infants se sentin còmodes i acollits i s’ajudin els uns als altres en trobar cadascun la seva expressió de les postures.

Aprendran a relaxar-se tot abandonant el seu cos al descans al final de cada pràctica.

A qui van dirigides:

L’edat orientativa del grup és entre 7 i 12 anys, amb possibilitat d’incloure nens i nenes més petits que pel seu procés maduratiu puguin seguir bé les sessions així com nens i nenes més grans que s’hi sentin còmodes.

Parleu amb nosaltres si és el cas dels vostres fills i filles.