Laia, Añjali mudra

El Hatha-Nidra és una pràctica integral de Hatha raja ioga que s’inicia amb una sessió suau de postures de hatha ioga dissenyada per activar i desbloquejar el cos físic i energètic, i així preparar-nos per rebre una sessió completa de ioga nidra a la segona part de la classe.

El ioga nidra és una pràctica guiada de relaxació i meditació, que a través de la interiorització dels sentits, la visualització i l’evocació d’experiències internes resulta summament restaurativa i transformadora.

Durant el nidra el cos descansa a terra acomodat amb els suports que calgui. La persona que guia la sessió obra la possibilitat de fer el samkalpa en forma de pensament que expressi la situació o el canvi que voldríem portar a la nostra vida i mica en mica va conduint una relaxació física completa, passant amb la paraula per punts del cos a través d’un ordre específic, per anar després entrant en nivells més profunds d’interiorització combinant les visualitzacions que s’adiguin al propòsit de cada pràctica. La sortida de la relaxació serà molt gradual i respectuosa, prenent consciència de la respiració, de l’estat del cos i els sentits. La sessió és tancarà amb uns moments de meditació i gratitud.

El Hatha-Nidra és un viatge profund de la pell a l’ànima per alliberar les tensions, harmonitzar el sistema, carregar-nos d’energia i connectar amb el cor espiritual.

A qui van dirigides:
El Hatha-Nidra combina una pràctica suau de hatha ioga amb el ioga nidra i és recomanable per a tothom, tant per aquelles persones que necessitin alliberar cansament i estrès com per aquelles que es trobin en un camí de despertar personal i vulguin un espai que faciliti la trobada íntima profunda.