Hatha restauratiu

Hatha ioga restauratiu
Pràctica molt suau que combina els beneficis físic-energètics del hatha ioga amb els del ioga restauratiu i que té com a objectiu relaxar profundament el sistema nerviós.

Com són les sessions:
Comencen amb uns moments d’interiorització a través de l’observació de la respiració completa seguits d’un petit escalfament articular i postures de hatha ioga molt bàsiques per preparar i despertar el cos. Poc a poc la sessió s’encamina cap a la pràctica reconstituent que es realitza mitjançant postures suaus, passives, afables i relaxades, que afluixen el cos i totes les cadenes musculars renovant la ment i modificant els patrons d’autoexigència als que sovint estem avesats sense adonar-nos-en.
S’utilitzen suports com mantes i coixins per permetre que el cos es pugui deixar anar del tot sense cap esforç. Les postures es mantenen durant diversos minuts fent possible una profunda relaxació.
El ioga reconstituent contribueix a regular la pressió arterial, facilita un son reparador i aconseguint una profunda relaxació interna i benestar.

A qui van dirigides:
Aquestes sessions són especialment útils per aquelles persones que necessiten alliberar el cansament i l’estrès. Ens poden ajudar a recuperar de malalties i lesions o bé a superar moments d’estrès emocional i d’ansietat ja que ens permeten relaxar totes les tensions tant a nivell físic, mental com emocional, eliminant així la fatiga.