• Sí, la pràctica acompanya tots els moments de la vida però de vegades cal ajustar-la, per això és important que ho comentis amb la professora/r abans de començar la classe, així et podrà donar les indicacions específiques per ajustar la pràctica.
  • El primer trimestre serà moment de despertar l’escolta interna i la precaució que t’acompanyarà durant aquest procés. Amb la guia de la professora/professor però sobretot i molt important, de la teva intuïció, aniràs adaptant la pràctica a cada moment. Evita fer postures invertides.
  • A mida que els mesos passin ja veuràs que el mateix cos et demana de donar espai, no fer força de centre, no donar el pes al ventre ni fer postures intenses en torsió. Escolta’l i ofereix-li amorosament el que et demana sempre suaument.
  • La pràctica de ioga no està desaconsellada però si no has practicat mai, et recomanem sessions especialitzades en premamà. A Yogaia no hi ha sessions específiques, prova les de ioga suau i si no et van bé, busca un centre especialitzat en aquest període.

Per cert, Felicitats! ;)