YOGAIA TEAM

Som la Gina, la Mariona i el Víctor, amigues i companyes de pràctica, que estem al servei de la comunitat de practicants i professorat de l’escola. Per donar cobertura al nostre treball ens hem constituït en forma de cooperativa de treball associat sense afany de lucre de nom Yogacoop Sccl, paraigua que abraça l’espai de ioga Yogaia, l’escola de Formació en ioga –Yogaia escola– i la botiga d’articles de ioga Yogaiastore.

Georgina Mas
La Gina va arribar a Yogaia cap a l’any 2016 amb la il·lusió de trobar un lloc de pràctica i per aprofundir en el coneixement que l’acompanya. Al 2017 va fer la Formació en ioga que l’escola ofereix i els dos anys següents va assistir a les Formacions que Sri Andrei Ram impartí a Barcelona. Inspirada per les ensenyances de ioga i de vida dels seus mestres Daya Ma Om i Sri Andrei Ram Om, es plantejà una nova vida relacionada amb el benestar a través de la pràctica del ioga.
Mica en mica es va anar fent seu el projecte de Yogaia fins al punt de voler-s’hi implicar completament.
Llicenciada en Art i Disseny per la Universitat de Barcelona, posà a disposició de tot Yogaia –el centre de ioga, la botiga i l’escola– el seu esperit lliure i creatiu i el bagatge com a dissenyadora i il·lustradora. La Gina sent il·lusió per omplint-la d’idees precioses i transformadores.

L’any 2020 entrà a formar part de la cooperativa de Yogaia com a sòcia treballadora donant un nou impuls a la part gràfica del projecte i a la botiga, així com a la presència, tan de Yogaia com de Yogaiastore, a les xarxes socials i col·laborant en tots els aspectes de la gestió de Yogaia al costat de la Mariona i del Víctor.
Senzilla, alegre i molt amorosa, cuida tots els detalls de la relació amb les persones al seu voltant i cada racó dels espais on treballa.

Víctor Domènech
El Víctor és soci fundador de Yogaia. D’esperit aventurer, amant de la fotografia i de la cuina, fou alpinista d’alçada en nombroses expedicions a Europa i Àsia i des de ben jove ja feu seva l’espiritualitat natural que es respira a la muntanya i que trobà també en la pràctica del ioga des que comença a practicar de manera regular cap a l’any 2005. Es va certificar com a professor de ioga amb Sri Dharma Mittra i Sri ’Andrei Ram Om al Dharma Yoga Life of a Yogi Teacher Training (2010).
Darrera la seva personalitat alegre i silenciosa, s’amaga l’origen de moltes de les idees que han anat fent possible Yogaia des del seu naixement. Ha estat sempre al servei, posant tot el seu coneixement a favor de les diferents branques que conformen el projecte. N’impulsa la gestió justament amb la Mariona i s’ocupa de la gràfica i de la botiga al costat de la Gina.
Comparteix sessions de Hatha raja ioga, de meditació i pranayama a l’escola i, des de l’any 2016, enriqueix la Formació de professors amb els seus coneixements de nutrició.
Li agrada sortir a regar el jardí que cuida la Maria, sòcia col·laboradora de Yogaia.

Mariona Costa
La Mariona és sòcia fundadora de Yogaia, projecte que nasqué quan el seu mestre Andrei Ram impulsà la idea de fer néixer un lloc per la pràctica a Barcelona, llavor que germinà molt aviat en un grup de persones que col·laboraren per fer-lo possible al maig de 2013.
Llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, des del moment mateix en que descobrí el ioga s’interessà per la unió entre el coneixement i totes les dimensions de l’ésser que ofereix. L’any 2006 tingué la sort de conèixer Sri Dharma Mittra i també, per aquell temps, al seu deixeble Sri Andrei Ram Om en qui va trobar el mestre, des de llavors s’ha mantingut al seu costat.
L’any 2010 es va certificar com a professora de ioga amb Sri Dharma Mittra i Sri Andrei Ram Om Dharma Yoga Life of a Yogi Teacher Training i arrelà el seu camí de pràctica i ensenyança dins la tradició del Hatha raja ioga. L’estiu del 2014, Sri Andrei Ram Om la reconegué en el llinatge i li donà el nom espiritual de Daya Ma Om.
La Mariona comparteix la pràctica a Yogaia i impulsa la gestió del centre juntament amb el Víctor i la Gina, amb ells, es manté al servei de la comunitat de practicants i de l’equip de professorat de l’escola.
Codirigeix la Formació en ioga amb Roger Escolà, soci col·laborador i assessor de la cooperativa des dels orígens del projecte.
Yogaia és per ella un projecte de vida i casa seva. Sigueu totes benvingudes i benvinguts.